Portálhírek

Kedves Felhasználók!

by Fónai Nikolett -

A Kaposvári Egyetem e-learning rendszere 2018. július 6-tól új felületen működik tovább. 

A régi oldal a korábbi tananyagokkal együtt az alábbi linken érhető el: https://oldelearning.ke.hu/


A Kaposvári Egyetem saját elektronikus oktatási rendszere, az E-learning Portál az egyetem hallgatói számára elérhetővé teszi az oktatók által feltöltött tananyagokat, teszteket, vizsgákat és egyéb segédanyagokat. Egyetemünk Moodle rendszere kommunikációs csatornaként is szolgál az oktatók és a hallgatók között. A rendszerrel kapcsolatos támogatói feladatokat az Egyetemi Könyvtár keretein belül az E-learning Központ látja el.

Az E-learning Központ üzemelteti a központi e-learning rendszert, felügyeli a szervereket és adminisztrátori felügyeletet biztosít. A központnak nem feladata a kurzusok tananyagának tartalmi és módszertani összeállítása, de az elektronikus tananyag szerkesztésére vonatkozó technikai tanácsadással segíti a tananyagszerzők munkáját.


A rendszerben megtalálhatók az oktatott tárgyak követelményei és tematikái. A hallgatók a rendszerbe bejelentkezni a NEPTUN-kódjukkal és a hozzá tartozó jelszóval tudnak, az oktatók a saját dolgozói felhasználónevükkel és jelszavukkal.

A bejelentkezés után a hallgatók az Iratkoztasson be gombbal vehetik fel a kívánt kurzust.

Az oktatók az alábbi e-mailcímre írva kérhetnek tanári jogosultságot a kurzusok szerkesztéséhez: fonai.nikolett@ke.hu ; diszterhoft.zoltan@ke.hu

Abban az esetben, ha még nem találkozott volna a Moodle felületével, a regisztrációt követően az E-learning – Felhasználói útmutató alatt további segítséget talál az oldal működését illetően.

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken kérhetnek segítséget:

Fónai Nikolett
könyvtáros, e-learning-tanácsadó
fonai.nikolett@ke.hu 
82/505-800/1306 m.

Diszterhöft Zoltán
informatikus (könyvtár-, e-learning-, repozitórium-, OJS-támogatás)
diszterhoft.zoltan@ke.hu
82/505-800/1306 m.